President's Message (Finnish)


President's Message

Tervetuloa Akbash Dogs International internetsivuille. ADI on maailmanlaajuinen Akbash koirien rotuyhdistys. Olemme kiinteässä yhteistyössä turkkilaisen Akbash koirien rotuyhdistyksen (the Turkish Akbash Dog club www.akbas.tk) kanssa. Pyrimme koordinoimaan Akbash koiriin liittyviä toimintamuotoja ja koulutusta maailmanlaajuisesti. Akbash koirat ovat harvinaisia, joten maailmanlaajuinen lähestymistapa vaikuttaa tarkoituksenmukaiselta.

ADIlla on oma rekisteri, joka täyttää Akbash koiriin liittyvät rekisteröintitarpeet. Rekisterimme on täydellisin rekisteri, joka tarjoaa monisukupolvisen sukutaulun aina kun mahdollista. Rekisterissämme on tällä hetkellä yli 1370 Akbash koiraa. Tarkoituksemme on tarjota työkaluja Akbash koirien jalostukseen. Näiltä sivuilta saat tietoa työ- ja seurakoirista, erinomaisesta pelastuspalvelustamme ja koulutusajatuksistamme. Sen sijaan et löydä tietoa koiranäyttelyistä.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Akbash koirista ja Akbash ihmisistä. Löydät tietoa rodun pitkästä ja rikkaasta perinteestä sekä vaikeuksista, joita laumanvartijarotu kohtaa kaupungistuvassa maailmassa. Voit lukea meidän ilostamme ja ylpeydestämme, the Akbash Sentinel neljännesvuosittain ilmestyvästä uutislehdestä, missä on kuvia ja suunnitelmia tulevasta. Esittelevää materiaalia on tällä sivustolla, viestitaulu sisältää merkittäviä uutisia. Akbash Sentinel on syvällistä uutisointia varten. Ihmiset, jotka ovat vakavasti kiinnostuneita laumanvartijakoirien käytöksestä ja terveydestä, tulisi tilata Sentinel, joka tällä hetkellä on saatavissa vain englanniksi.

Helmi-maaliskuuksi 2011 suunnitellaan uutta Akbash Sentinel painosta, missä käsitellään ADIn toimintaa ja suunnitellaan kokousta heinäkuuksi. Seuraavasta Rautakauluri-kilpailusta tiedotetaan lyhyesti.

Jos tämä internetsivusto on toteutettu niin hyvin kuin on suunniteltu, löydät tietoa joka saa sinut etsimään lisää tietoa. Jos sinulla, luettuasi sivustoa, on vielä kysymyksiä, ole hyvä ja ota yhteyttä kontaktisivuilla, keskustele ilmoitustaulun kautta, lähetä sähköpostia minulle tai liittyy ADIn ja tilaa Akbash Sentinel. ADI on vapaaehtoinen, yleishyödyllinen järjestö. Jos haluaisit osallistua tai antaa tukea ADIn moniin ohjelmiin, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin.

David Sims
Puheenjohtaja, ADI